Як перемогти алергію в домашніх умовах?

Алергія кожної ділянки тіла – це не місцевий розлад , а системні зміни в організмі.Тому при алергії очей або алергії на руках корисно повністю відновити здорову імунну реакцію на антигени, а не обмежуватись примочками або очними каплями.

Якщо сверблять і червоніють очі, або напухають пальці і сверблять висипання на руках – прийшов час зупинити гістамінове запалення. Не кваптесь колоти дипроспан при алергії, тоді коли без нього ще можна обійтись! Гормональні засоби являюять собою швидку допомогу, яка не замінить регулюючу медицину.

Починати відновлення здоров`я при алергії потрібно саме з функціональної, регулючуючої медицини. До неї відносяться дієтологічний контроль за гіперчутливістю імунної системи ( він складає перелік заборонених продуктів і страв, котрі провокують і посилюють алергічне запалення, до яких відносяться цитрусові, ракоподібні, шоколад, прянощі, то що ),а також засоби покращення обміну речовин і очистки організму від речовин, котрі виступають в ролі
індукторів алергічного запалення.Для цієї мети найліпше підходять функціональні фітоконцентрати Полінорм, Світанок, Омовіт.

Часто хворі питають про те, як довго проходить алергія. На це питання треба відповідати застосуванням дієвої очистки організму, бо інакше воно стане ріторичним і невизначенним по часу. Важливим компонентом є вживання всередину Алергілу і Лізорму, яке поєднується з аплікаціями водяного розчину Алергілу на місця найбільшого враження шкіри.

Найпоширенішою формою алергії являється шкірна кропивянка, яка нагадує місце пожалене кропивою. Її легко діаностувати . Трапляється яскраве почервоніння шкіри при контакті з алергеном, найчастіше так себе проявляє алергія на побутову хімію, місцевий свербіж і почервоніння на шкірі може трапитись, як алергія на прикраси с золота, чи іншого металу чи на сплав металів. Контакт з металевим виробом може бути навіть болісним, що вимушує пацієнта позбуватись його. Площа враження шкіри, її почервоніння , інтинсивність свербіжу вказують на важкість алергічного дерматиту.

Токсикоалергійний дерматит в основному походить від вживання антибіотиків та анестетиків ( до прикладу, він може бути реакцією на лідокаїн). Токсикоалергійний дерматит лікується в стаціонарі, проте додавання до основного інфузійного лікування , препаратів Світанок, Лізорм і Алергіл завжди прискорює і поглиблює процесс одужання.