Масаж – краще будь-яких ін’єкцій

Чому масаж кращий за будь-які ін’єкції і як так трапилось, що останнім словом косметології виявилися не ін’єкції або апарати, а старий добрий ручний масаж?

У центрах Екомед новинка – омолоджувальний пластичний масаж для обличчя. Масажними рухами, що запозичені у спортивній медицині, фахівець опрацьовує кожен м’яз: за рахунок інтенсивного впливу тканини розтягуються і розслабляються, поліпшується мікроциркуляція крові, шкіра набуває пружності, в підсумку заповнюються втрачені об’єми, а зморшки зникають. Така процедура на основі масажу з’явилася і в Інституті краси Dior у Парижі, а методика поєднує класичну техніку з шиацу.
Чому в столітті високих технологій передові марки повертаються до методу, популярному у наших бабусь? «Масаж буде актуальним завжди, – впевнена професійний масажист з 20-річним стажем центру ЕКОМЕД Людмила Леньшина. – Він допомагає стимулювати кровотік, розганяти лімфу і – головне – тримати м’язи в тонусі. Якщо ви шукали альтернативу ін’єкціям, то це вона – обличчя підтягується вже після перших сеансів: погляд стає більш відкритим, контури обличчя і вилиці набувають чіткості. Якщо пройдете курс з десяти процедур, ефект триватиме від трьох до шести місяців».
Так, масаж обличчя – це довгострокова інвестиція у власну зовнішність, і ця техніка ніколи не зашкодить шкірі, ви будете виглядати природно. Саме це робить масаж настільки улюбленим зірками. Ель Макферсон стверджує, що секрет її краси у її п’ятдесят – регулярний масаж. А Донна Каран зізнається, що робить масаж щовечора – особистий косметолог проживає у неї вдома. «Приходьте у клініку до професіоналів або масажуйте обличчя самі вдома, і ви завжди будете виглядати свіжою і відпочилою, – резюмує Людмила Леньшина. – Я знаю зрілих жінок, які зберігають молодість завдяки одному лише масажу». Перевірена адреса, де вже можна отримати таку процедуру – вулиця Хорива  будинок 4 у Києві, в консультаційно-діагностичному центрі ЕКОМЕД в масажі знають толк.

Як стати молодше без пластики? Якщо правильно доглядати за собою, то можна скинути кілька десятків років, не вдаючись до послуг хірургів. І хоча сучасні технології апаратного омолодження шкіри пропонують реально дієві процедури, однак не варто забувати і про щоденний догляд. Звичайні правила допоможуть виглядати як мінімум на десять років молодше.
Звичайно, перш за все варто також звернути увагу на режим дня. Обов’язково займайтеся спортом або йогою, більше ходіть пішки, плавайте. Порада, здавалося б, банальна, проте саме здоровий спосіб життя – основа для підтримки краси і молодості. Навіть два-три походи в тиждень в спортзал допоможуть підтримати тіло в тонусі: поліпшити кровопостачання і нормалізувати метаболізм.
   Також необхідно перейти на збалансоване харчування. Не забувайте вживати білок – адже саме в ньому містяться незамінні амінокислоти – той самий будівельний матеріал з якого вироблено колаген (білок, що відповідальний за пружність і тонус шкіри, і не тільки).
Після тридцяти років необхідно в засоби для щоденного догляду додати антивікові сироватки, що містять гіалуронову кислоту: звичайного денного і нічного кремів вашій шкірі вже недостатньо. Крім того, пару раз на тиждень необхідно робити професійні процедури – маски, ліфтинг-догляди, пілінги. А в арсеналі засобів НПО Екомед знайдеться ряд власних антивікових засобів для зовнішнього омолодження та внутрішнього оздоровлення як всього організму в цілому, так його систем і органів на клітинному рівні. На основі таких фітоконцентратів виготовляють натуральні маски для обличчя і тіла, що не мають аналогів:

Тонізуюча маска з фітоконцентратом Міотроп для всіх типів шкіри, яка активізує
і стимулює внутрішньоклітинні відновні процеси, у зв’язку з чим, відбувається збагачення шкіри енергією і киснем, покращується місцевий кровообіг. Швидко тонізує, очищує, сприяє розгладженню дрібних зморшок, також допомагає в боротьбі із целюлітом.

Омолоджувальна маска з фітоконцентратом Ренорм К
для всіх типів шкіри, яка забезпечує тривале зволоження шкіри, стимулює її натуральне відновлення, робить шкіру м’якою і пружною, розгладжує зморшки, захищає від шкідливих і несприятливих чинників.

Заспокійлива маска з фітоконцентратом Алергіл для проблемної шкіри, яка заспокоює і зволожує запалену чутливу шкіру, і дає ефект вже при першому застосуванні.

Маски виготовлені на натуральній пектиновій основі з додаванням оригінальних фітоконцентратів виробництва НВО ЕКОМЕД. Не викликають алергії.

Для запису на масаж і оздоровчі процедури, отримання індивідуального призначення лікаря звертайтеся в наші консультаційно-діагностичні центри або за телефоном (044) 467-67-25 (консультації безкоштовні).