Джерело – кращий препарат для зміцнення імунітету

Отже, чому Джерело І є препаратом вибору для зміцнення імунітету?

По-перше, воно надає на імунітет найправильніше і всебічні дію. Клінічні апробації підтвердили, що при відхиленні показників імунітету, що на 10-20% або на 50-70% всі ці показники всього за 1 курс доходять до норми, але не перевищують її. Це дуже важливо для імунітету, тому що при перестимуляції імунітет буде знищувати власні здорові тканини.

Наприклад, ревматоїдний артрит, аутоімунний тиреоїдит, гломерулонефрит, деякі види діабету і т. д.

По-друге, у Джерело І фантастична надійність. Апробації підтвердили, що відновлення імунітету відбувалося навіть на фоні 5 хіміопрепаратів, імунодепресантів, які багаторазово перевищували дозу Джерело.

Джерело І давало високий ефект у вигляді монотерапії, а додавання його до антибактеріальної або противірусної терапії в кілька разів посилювало ефект лікування.

Правильність дії фітокомплексу Джерело І дозволяє використовувати його не тільки в схемах лікування вірусно-інфекційних захворювань, але і для надійної профілактики їх.

Всебічно і збалансована дія Джерело І на імунітет в першу чергу необхідна дітям та особам похилого віку, тому що у дітей імунітет ще не сформований до 15 років, а людей похилого віку він уже згасає. Тому діти і люди похилого віку завжди є групами головного ризику під час епідемій.

Більш докладні і підтверджуючі матеріали наведені на нашому Youtube каналі (Досконала терапія) в відео: «Чому Джерело І найкраще для зміцнення імунітету». (Переходьте за посиланням)